Høstkampanje


Oppgrader badet med enkle grep! 

Vi har plukket ut produktene du trenger for å gi badet ditt en enkel makeover. Velg mellom det moderne og mørke med sorte detaljer eller det klassiske og tidløse med kromdetaljer. Eller kanskje er du glad i den koselige og lune følelsen et fint hyttebad gir deg - se våre utvalgte pakker her og la deg inspirere!

Kampanjen varer til 31.oktober

Kvalitetskabinett fra Porsgrund Bad!

Kabinettet er utstyrt med et solid dusjkar med hjul som gjør det enkelt å flytte ved renhold. I tillegg er det integrert hårsil i avløpet, og en solid dusjdør som sklir lett.

Nå kan du spare kr kr 4 548,- på Showerama classic dusjkabinett i 90*90 cm med hvite profiler og klart glass. Høyde kan justeres fra 208-211 cm. Kabinettet har justerbar hånddusj og dusjkran må kjøpes i tillegg. 

Skap hyttebadfølelsen!

25% på produkter fra Korsbakken Bad!

Med denne nydelige hyttebadpakken fra Korsbakken Bad får badet ditt garantert en lun og koselig atmosfære. La naturen være vill ute og skap lun stemning på badet med mørke farger og varme materialer. 

Nytt bad med sorte detaljer?

Sorte detaljer gir badet et eksklusivt preg! Bytt ut toalett, dusjhjørne, servantkran, dusj og betjeningsplate og få badet til å se helt nytt ut. Her er et utvalg sorte produkter som du nå får til en fin kampanjepris.

Kjøp produktene hver for seg eller spar totalt 9.269,- på å kjøpe hele produktpakken. Ta kontakt med din nærmeste Rørkjøp-rørlegger for produktveiledning og pris på montering!

Finn din nærmeste Rørkjøp-rørlegger!

     

Trykk her

Klassisk og tidløst med krom detaljer!

Krom fargede detaljer gir et klassisk og tidløst preg og passer til absolutt alle baderom. Gjør enkelt en oppgradering ved å bytte ut servantbatteri, dusjdører, toalett, og dusj. Her ser du de flotte produktene som er på kampanje nå i krom.

Kjøp produktene hver for seg eller spar totalt 10.204,- på å kjøpe hele produktpakken.Ta kontakt med en Rørkjøp-rørlegger for produktveildening og pris på montering. 

Finn din nærmeste Rørkjøp-rørlegger!

     

Trykk her

25% på utvalgte varer fra Linn Bad!

Nå får du den flotte Mari baderomsserien og ALLE vaskeromsmøbler fra norske Linn Bad til 25%! Linn Bad er designet og produsert i Vik i Sogn og du kan merke kvaliteten i alle ledd.

Finn dine nye favoritter og ta kontakt med din nærmeste Rørkjøp-rørlegger for produktveiledning og pris på montering. 

Finn din nærmeste rørlegger HER!

Tid for nytt vaskerom?

Se på de flotte og funksjonelle vaskeromsmøblene til norske Linn Bad og kanskje drømmen om et nytt vaskerom blir virkelighet! 

La deg inspirere og kontakt din nærmeste Rørkjøp-rørlegger for produktveiledning og pris på montering - finn rørlegger HER!